domingo, 31 de mayo de 2015

Línia del temps dels nostres aniversaris i Conte d'acomiadament.

Bon dia!

En aquesta entrada voldria parlar del que ha estat una de les meves últimes activitats. Es tracta de la línia del temps. Al principi del període de pràctiques la meva tutora em va comentar que a cada aula te una línia de temps que es va completant amb el transcurs del curs amb dates puntuals. La nostra només tenia dos: l’any en que els nens estaven a tres anys i l’any en que estaven a 4 anys. Així que, després de parlar-ho amb la mestra vaig decidir que podríem fer la data de naixement de tots els infants i penjar-ho per ordre.


Després de pensar com poder introduir-ho amb el projecte vaig aprofitar que un durant una sessió ens vam pesar i els hi vaig plantejar els hi vaig plntejar que si el que més pesava era el més gran. La meva tutora em va dir que aquest aspecte ja ho van treballar l’any passat així que ho vaig reduir i els hi vaig dir que podríem fer una línia de temps del nen o nena més gran al més petit. Els varen acceptar. Era personalitzable i cada nen el decorava i el preparava com volia. Acabo amb algunes imatges.




Per últim voldria comentar breument com m’he acomiadat dels infants. Feia dies que em preguntaven per que duia el mocador i com tenia els cabells. Vaig fer dues coses. Per un costat un joc en que acaba ensenyant-los i per un altre un conte que explicava el per que me’l posava i la meva situació quan era petita, és a dir, quan vaig arribar aquí i em veia diferent dels altres infants.. Aquest últim conte em va agradar molt per que volia que els nens que es sentien diferents es sentissin identificats i els que no per compdre els seus companys, sobretot una nena morena del l’Àfrica. Vaig acabar amb preguntes relacionades amb el respecte, la diversitat i la igualtat.



Fins aquí vull!

1 comentario:

  1. Bloc revisat: veig en el teu bloc una gran implicació. Has fet totes les entrades i has proposat moltes activitats.

    ResponderEliminar