miércoles, 18 de febrero de 2015

Diari de pràctiques: Primera Setmana

Bon dia, 

Ja ha passat la primera setmana! Ja he conegut els infants, la tutora, altres mestres, alguns pares, etc. tot amb un ambient de carnestoltes.

Tot ha anat sobre rodes. M’he sentit ben acollida. La meva tutora des del primer moment m’ha fet sentir-me a un lloc familiar, m’ha anat explicant surant la setmana el funcionament de la classe, el dia a dia, els treballs previs, les característiques i peculiaritats dels nens i de les seves famílies. En definitiva, m’he sentit en poc temps com una més del grup-classe i no com una “novata”.

He de destacar que encara així m'he sentit una mica estranya. L’ambient és molt més diferent que el de l’any passat. L’any passat era molt més caòtic, amb infants mols actius que els hi costa parar-se i asseure’s, en canvi, aquest any és tot el contrari. Per tant, mentre l’any passat un dels objectius principals era cooperar en l’adquisició dels hàbits, enguany, és cooperar en el desenvolupament de les capitats dels infants així com potenciar-les.

Com he comentat, enguany, els infants són ells mateixos els que s’asseuen a fer coses, es saben molt bé les normes i les respecten. M’ha emocionat veure durant aquesta setmana, i en concret el primer dia, l’activitat de Notícia del Mundo o un nen explica exposant una notícia que ha preparat prèviament amb la seva família. Ha estat increïble com el nen exposava una mica nerviós però emocionat, i més emocionant ha estat escoltar com els seus companys li fein preguntes al final de la exposició i ell contestava lo millor que podia.


Classe dels Xefs anotant les magdalenes que volen fer.Això ha estat tot per avui! Fins la pròxima!

No hay comentarios:

Publicar un comentario